Bhavishya

Bhavishya

In 2019 zal Dew Mandir een nieuwe activiteit organiseren speciaal voor kinderen. Er zal elke maand een sessie plaatsvinden waarin de jeugd op een toegankelijke en leuke manier het geloof eigen kan maken. De jeugd is immers de toekomst voor het voortbestaan van onze Dharm, daarom hebben wij gekozen voor de toepasselijke naam: ‘Bhavishya’ oftewel de toekomst in het Hindi en Sanskrit.

De eerste sessie heeft reeds plaatsgevonden op 2 februari 2019. De tweede sessie zal op 16 maart 2019 van 14:00 uur tot 15:30 plaatsvinden in Dew Mandir (Gaslaan 74, Den Haag). Deze sessie zal in het teken staan van Vishnu Bhagván en Holi. Tijdens deze sessie zullen de kinderen en hun ouders leren hoe zij een Manas poojá (poojá doen door middel van visualisatie) moeten verrichten onder begeleiding van Pandit Komal Bisseswar. Daarna(ast) zal Pandit Komal Bisseswar op een toegankelijke wijze vertellen over Holi en alle vragen van de kinderen beantwoorden. Tot slot zullen wij de opgedane kennis van de kinderen gelijk in de praktijk testen door middel van een actieve speurtocht.

Bhavishya – “The Story of Vishnu and Holi”

Wanneer: 16 maart 2019 
Tijd: 14:00 tot 15:30 
Waar: Dew Mandir, 
Gaslaan 74, 2562 LL, Den Haag

Vanaf vandaag tot zeven dagen voor de sessie is het mogelijk om uw kind aan te melden voor deze sessie. Overigens zijn de sessies gericht op kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot en met 12 jaar, maar alle kinderen zijn welkom.

Deze sessie is toegankelijk voor zowel kinderen als hun ouders. U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier:

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en zullen dan ook ervoor zorg dragen dat de persoonlijke informatie die u aan ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze informatie alleen gebruiken voor organisatorische redenen en om u te informeren over onze sessies.

Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten!