Bhavishya

Bhavishya

In 2019 zal Dew Mandir een nieuwe activiteit organiseren speciaal voor kinderen. Er zal elke maand een sessie plaatsvinden waarin de jeugd op een toegankelijke en leuke manier het geloof eigen kan maken. De jeugd is immers de toekomst voor het voortbestaan van onze Dharm, daarom hebben wij gekozen voor de toepasselijke naam: ‘Bhavishya’ oftewel de toekomst in het Hindi en Sanskrit.

De Kickoff zal op 2 februari 2019 van 14:00 uur tot 15:30 plaatsvinden in Dew Mandir (Gaslaan 74, Den Haag). Deze sessie zal in het teken staan van de Ganesh pooja, waarbij het de bedoeling is dat de kinderen samen met de ouders een kleine Ganesh pooja zullen verrichten onder begeleiding van Pandit Djwalapersad. Daarna(ast) zal Pandit Djwalapersad op een toegankelijke wijze vertellen over het hindoeïsme en alle vragen van de kinderen beantwoorden. Hierdoor leren ze te begrijpen wat het hindoeïsme inhoudt, waarom en hoe je pooja moet doen en kunnen ze deze kennis thuis samen met hun ouders voortzetten.

Kickoff Bhavishya

Waar2 februari 2019 
Tijd:14:00 tot 15:30 
Waar:Dew Mandir,
Gaslaan 74, 2562 LL, Den Haag

Vanaf vandaag tot zeven dagen voor de sessie is het mogelijk om uw kind aan te melden voor de Kickoff. Overigens zijn de sessies gericht op kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot en met 12 jaar, maar alle kinderen zijn welkom.

Deze sessie is toegankelijk voor zowel kinderen als hun ouders. U kunt zich aanmelden door te mailen naar bhavishya@dewmandir.nl, met de volgende gegevens:

  • Naam ouder(s)
  • E-mail adres ouder(s)
  • Naam kind(eren)
  • Leeftijd kind(eren)
  • Geboortedatum kind(eren)
  • Eventuele bijzonderheden

Het is tot 7 dagen voor de sessie mogelijk om u aan te melden.