Bhavishya

Bhavishya

In 2019 zal Dew Mandir een nieuwe activiteit organiseren speciaal voor kinderen. Er zullen sessies plaatsvinden waarin de jeugd op een toegankelijke en leuke manier het geloof eigen kan maken. De jeugd is immers de toekomst voor het voortbestaan van onze Dharm, daarom hebben wij gekozen voor de toepasselijke naam: ‘Bhavishya’ oftewel de toekomst in het Hindi en Sanskrit.

De eerste sessie heeft reeds plaatsgevonden op 2 februari 2019. De tweede heeft op 16 maart 2019 plaatsgevonden in Dew Mandir.

Op zaterdag 15 juni 2019 wordt de derde sessie van Bhavishya georganiseerd, genaamd: “The Morning Rituals”. Deze zal vanzelfsprekend in het teken staan van de ochtendrituelen die bijdragen aan een goede start van de dag. Daarbij moet gedacht worden aan Yoga (lichamelijke oefeningen) en Pranayaam (ademhalingsoefeningen). Ook zal pandit Djwalapersad samen met de kinderen het ochtendgebed verrichten en vertellen waarom deze rituelen zo belangrijk zijn.

Door de sessie lekker actief te houden, hopen wij dat deze oefeningen en rituelen onderdeel worden van de ochtendroutine van u en de kinderen. We hopen u allen van harte welkom te mogen heten op zaterdag 15 juni van 13.00 uur tot 16.00 uur (inloop van 13.00 tot 14.00 uur) in de Shri Sanatan Dharm Dew Mandir te Den Haag (Gaslaan 74, 2562 LL).

Tip: Draag kleding waarin u en uw kind zich makkelijk kunnen bewegen, we gaan de (Yoga-)oefeningen namelijk een aantal keren oefenen. Kortom, het wordt weer een interactieve en leuke sessie voor zowel de kinderen als de ouders.

Bhavishya – “The Morning Rituals”

Wanneer:Zaterdag 15 juni 2019
Tijd:13:00 tot 16:00
Waar:Dew Mandir,
Gaslaan 74, 2562 LL, Den Haag

U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden voor deze sessie.

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en zullen dan ook ervoor zorg dragen dat de persoonlijke informatie die u aan ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze informatie alleen gebruiken voor organisatorische redenen en om u te informeren over onze sessies.

Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten!