Bhavishya

Bhavishya

In 2019 zal Dew Mandir een nieuwe activiteit organiseren speciaal voor kinderen. Er zullen sessies plaatsvinden waarin de jeugd op een toegankelijke en leuke manier het geloof eigen kan maken. De jeugd is immers de toekomst voor het voortbestaan van onze Dharm, daarom hebben wij gekozen voor de toepasselijke naam: ‘Bhavishya’ oftewel de toekomst in het Hindi en Sanskrit.

De eerste sessie heeft reeds plaatsgevonden op 2 februari 2019, de tweede sessie op 16 maart 2019 en de derde sessie heeft op 15 juni 2019 plaatsgevonden in Dew Mandir. De programmaboekjes van de afgelopen sessies zijn te downloaden via de volgende links:

Programmaboekje sessie 1
Programmaboekje sessie 2
Programmaboekje sessie 3

Verslag sessie 1 Bhavishya – “The Kick-off”
Verslag sessie 2 Bhavishya – “The Story of Vishnu and Holi”
Verslag sessie 3 Bhavishya – “The Morning Rituals”

Foto’s Bhavishya sessies

Bhavishya – “The Navratri Special”

Wanneer:Zaterdag 28 september 2019
Tijd13:00 – 17:00
Locatie:Dew Mandir,
Gaslaan 74, 2562 LL, Den Haag

De volgende sessie zal plaatsvinden op zaterdag 28 september 2019 en zal in het teken staan van Navratri. Tijdens deze sessie zullen de kinderen leren over het belang van en de gedachte achter Navratri. Aanmelden is nu mogelijk via het onderstaande formulier:

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en zullen dan ook ervoor zorg dragen dat de persoonlijke informatie die u aan ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen deze informatie alleen gebruiken voor organisatorische redenen en om u te informeren over onze sessies.

Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten!