Bhavishya sessie – Shri Ganesh Utsav

Rám Ram,

Hierbij willen wij graag onze volgende Bhavishya sessie aankondigen.

Van 31 augustus tot en met 9 september 2022 zal er een 10 daagse Ganesh Chaturthi viering zijn in onze mandir (voor meer info zie het bericht hieronder). Deze viering staat volledig in het teken van Ganesh Bhagvan. 

Tijdens deze viering wordt Ganesh Bhagvan elke dag mooi versierd en vinden er festiviteiten plaats. Het lijkt ons leuk om op één van deze dagen tijdens de reguliere dienst een speciale kinderdienst te organiseren, zodat de kinderen deze viering ook kunnen bijwonen. 

De kinderen kunnen zo kennismaken met een mandirdienst maar welke wel kindvriendelijk is en de kinderen alle ruimte krijgen om zelf pooja te doen voor Ganesh Bhagvan. Zij zullen hierin ook begeleid worden door de aanwezige pandits. 

Deze sessie zal plaatsvinden op zaterdag 3 september 2022 van 17:45 tot 20:15 uur en zal plaatsvinden in Dew Mandir te Den Haag. 

U kunt uw kind(eren) en uzelf aanmelden door een mail te sturen naar bhavishya.dewmandir@gmail.com en de volgende gegevens door te geven:

– aantal deelnemers;
– namen van de deelnemers;
– leeftijd van de kinderen.

We hopen van harte dat u en uw (klein)kinderen op 3 september as deelnemen aan deze viering. 

PS: de kinderen zullen op een bijzondere wijze pooja doen voor Ganesh Bhagvan dus het zou extra speciaal zijn voor de kinderen als zij ook indiase kleding zullen dragen!